top of page

zo 02 jun

|

Gallery RitsArt

Jongkind Theater aan Boord - vanaf Maassluis

Beleef het leven van kunstenaar Johan Barthold Jongkind anno 1819-1845 en de omgeving waar hij in opgroeide via verhalen en anekdotes van zijn tijdgenoten en geniet van het prachtige landschap onderweg.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jongkind Theater aan Boord - vanaf Maassluis
Jongkind Theater aan Boord - vanaf Maassluis

Tijd en locatie

02 jun 2019, 12:00 – 16:00

Gallery RitsArt, Veerstraat Noordzijde 3, 3142 CP Maassluis, Nederland

Over het evenement

Kunstenaar Johan Barthold Jongkind, de grote inspirator van de impressionisten, groeide op in deze regio. De omgeving waar hij in opgroeide komt terug in zijn werk gedurende heel zijn leven. Wat inspireerde hem, hoe was het leven aan water, langs de trekvaart, 'de intercity van de gouden eeuw', maar ook in zijn tijd nog het snelste middel van vervoer. Via de theatrale verhalen en anekdotes van zijn tijdgenoten leert u over zijn leven en geniet u van het prachtige landschap onderweg.

Tickets

 • Jongkind theater - Schipluiden

  Inbegrepen in de prijs: zitplaats op rondvaartboot startend vanaf de Paardenbrug (Vlaardingsevaart 5) in Schipluiden met improvisatie theater en twee drankjes aan boord.

  € 19,50
  Verkoop geëindigd op
 • Jongkind theater - Maassluis

  Inbegrepen in de prijs: zitplaats op rondvaartboot startend vanaf de Veerstraat Maassluis (Gallery RitsArt) met improvisatie theater en twee drankjes aan boord.

  € 19,50
  Verkoop geëindigd op
 • Jongkind theater - Vlaardingen

  Inbegrepen in de prijs: zitplaats op rondvaartboot startend vanaf de Westhavenkade 54, 3131 AG Vlaardingen (tegenover Museum Vlaardingen) met improvisatie theater en twee drankjes aan boord.

  € 19,50
  Verkoop geëindigd op
 • VIP - onthullingsevenement

  U staat op de gastenlijst en bent uitgenodigd door The Art Foundation voor het onthullingsevenement van beeld 'Jongkind schetsend'. Met dit kaartje bevestigd u uw deelname.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page